Welkom op Maatje Gezocht

Welkom op MaatjeGezocht.nl, de site om een maatje te vinden om samen leuke dingen te doen! Maatje Gezocht is een online community waar bezoekers eenvoudig iemand in hun omgeving kunnen vinden met dezelfde interesses.

Op MaatjeGezocht kan iedereen een profiel aanmaken met hun interesses. Via uitgebreide zoekfuncties kan men vervolgens een match vinden. Ook hebben de rubrieken eigen forums en Interesse Groepen om een maatje te vinden.

Maatjegezocht heeft onder meer rubrieken voor sportmaatjes om een fitness partner, hardloopmaatje, tennismaatje of bijvoorbeeld een squashmaatje te vinden. In de rubriek dansmaatjes kan men een danspartner vinden zoals een salsamaatje, kizomba dansmaatje, bachata maatje, latin dance partner, tangomaatje of een stijldanspartner. Ook zijn er rubrieken om wandelmaatjes, fietsmaatjes, reismaatjes, 50 Plus Maatjes, lunchmaatjes, watersportmaatjes, cultuurmaatjes te vinden. Ook kunnen er nieuwe groepen aangemaakt worden.

MaatjeGezocht.nl is voortgekomen uit onze reismaatjes.nl website waar duizenden mensen al een reispartner hebben gevonden. Het onderdeel reismaatjes.nl is nu samengevoegd met de site MaatjeGezocht.nl

MaatjeGezocht.nl is nu een gratis website. Om de site uit te breiden, te verbeteren, spammers te weren en de website te promoten zal er wellicht naast het gratis abonnement een abonnement komen van 1 euro per maand.

Vergroot Je Sociaal Netwerk

Meld je nu aan en vind een maatje!

• Maatje Gezocht – Zoek een maatje om samen dingen te doen! •